Το μεγάλο ετήσιο event της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου πλησιάζει, και όπως πάντα, η ανυπομονησία για τα νέα iPhone 16 και iPhone 16 Pro φτάνει στο ζενίθ. Μαζί τους, περιμένουμε και νέα μοντέλα Apple Watch, αλλά αν αναρωτιέσαι για άλλες συσκευές, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple ετοιμάζει νέους Mac με το επόμενης γενιάς M4 chip, που αναμένεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Αυτοί οι νέοι Mac πιθανόν να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο και να είναι διαθέσιμοι το Νοέμβριο. Οι συσκευές που περιμένουμε να δούμε με το νέο M4 chip περιλαμβάνουν το MacBook Pro, το Mac mini, και το iMac, με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple ήδη να ξεκινάει την παραγωγή των νέων 14 και 16 ιντσών MacBook Pro με τα M4 Pro και M4 Max chip.

Ένα άλλο προϊόν που μάλλον δεν θα δούμε φέτος είναι το HomePod mini δεύτερης γενιάς. Αν και το μοντέλο αυτό αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, οι φήμες είναι λιγοστές. Ίσως, να δούμε βελτιώσεις στον ήχο και τα μικρόφωνα, νέες επιλογές χρωμάτων, και πιθανώς, κάποια ενσωμάτωση της Apple Intelligence, για να ανταγωνιστεί τις νέες συσκευές Echo της Amazon.

Αν περίμενες νέα AirPods Pro, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το 2025. Οι φήμες κάνουν λόγο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου, νέο σχεδιασμό, και αναβαθμισμένο chip, καθώς και νέα χαρακτηριστικά που ίσως περιλαμβάνουν εξελιγμένη μείωση θορύβου και αισθητήρες υγείας.

Τέλος, η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple TV με ταχύτερο επεξεργαστή και πιθανότατα πιο προσιτή τιμή. Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν για κυκλοφορία το 2024, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι η κυκλοφορία μπορεί να καθυστερήσει. Ένα μελλοντικό μοντέλο θα μπορούσε να περιλαμβάνει ενσωματωμένη κάμερα για FaceTime και άλλες βιντεοκλήσεις.

Αυτά τα προϊόντα μπορεί να αργήσουν, αλλά η Apple πάντα φέρνει εκπλήξεις, οπότε μείνε συντονισμένος για περισσότερες πληροφορίες. Το φετινό “It’s Glowtime” event της Apple αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, αλλά οι μεγάλες ανακοινώσεις ίσως να έρθουν λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.