Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 16, και αν οι φήμες είναι αληθινές, μας περιμένουν εντυπωσιακές αναβαθμίσεις, ειδικά για όσους προτιμούν τα πιο οικονομικά μοντέλα. Ένα από τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι το iPhone 16 Pro θα αποκτήσει τον ίδιο τηλεπρισματικό φακό που προσφέρει 5x οπτικό ζουμ και μέχρι 25x ψηφιακό ζουμ, όπως και το μεγαλύτερο Pro Max. Αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται να διαλέξεις το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο για να απολαμβάνεις την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία.

Το The Elec αποκάλυψε ότι η LG Innotek θα προμηθεύει τους φακούς για τα νέα iPhone, με την Apple να σχεδιάζει να συνεργαστεί με Foxconn και Cowell για μείωση κόστους και βελτίωση της παραγωγής. Για να χωρέσει ο τηλεπρισπατικός φακός στο μικρότερο 16 Pro, η Apple θα κάνει το κινητό λίγο μεγαλύτερο και θα μικρύνει κάποια εσωτερικά εξαρτήματα, διατηρώντας παράλληλα τη συμπαγή αίσθηση.

Οι βελτιώσεις δεν σταματούν εκεί. Η κύρια κάμερα των νέων Pro μοντέλων θα αναβαθμιστεί με τον καινούριο αισθητήρα 2-layer της Sony, ο οποίος υπόσχεται καλύτερη λήψη φωτός, μειωμένο θόρυβο και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος. Επίσης, η ultra-wide κάμερα θα αποκτήσει αισθητήρα ανάλυσης 48MP για πιο καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες.

Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά iPhone 16 /Pro στις 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με νέα μοντέλα Apple Watch και AirPods. Οι νέες αναβαθμίσεις δείχνουν ότι η Apple στοχεύει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία φωτογραφίας σε όλους, είτε προτιμούν τα Pro είτε τα απλά μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.