Η Apple ετοιμάζει την μεγάλη ανακοίνωση των iPhone 16, στις 9 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε να δούμε και ένα νέο χρώμα για το iPhone 16 Pro Max, που είναι το Desert Titanium. Σήμερα όμως, κυκλοφόρησε ένα νέο hands-on βίντεο, που δείχνει το χρώμα και είναι σίγουρα καφέ και όχι χρυσό, όπως ήθελαν ορισμένες φήμες.

Αυτό που βλέπουμε είναι πιθανότατα ένα ομοίωμα και όχι η πραγματική συσκευή, αλλά παρόλα αυτά, το χρώμα είναι σύμφωνο με τις φωτογραφίες στον πραγματικό κόσμο που βλέπουμε.

Όλα τα χρώματα του iPhone 16 Pro και Pro Max θα ονομάζονται Titanium – αναμένουμε Titanium White, Black, Grey και Gold.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε στα σίγουρα το όνομα του χρώματος του iPhone 16 Pro Max, καθώς έχουμε ακούσει το Gold και το Desert. Εμείς πιστεύουμε πως η Apple θα πάει με το Desert, καθώς το χρώμα που βλέπουμε στο βίντεο, μόνο χρυσό δεν είναι.

Δωρεάν paid iOS apps και τρελές εκπτώσεις σε κορυφαίες εφαρμογές (29/8/2024)

Η επίσημη κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Απομένουν δέκα ημέρες μέχρι την εκδήλωση, μια περίοδο κατά την οποία αναμφίβολα θα ακούσουμε περισσότερες φήμες για το θέμα, αλλά όλα θα αποκαλυφθούν την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.