Μόλις ανέβηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote οι τιμές των πακέτων της Cosmote TV με το Netflix, για τις οποίες η σελίδα μας σας είχε ενημερώσει πρώτη σε προηγούμενο άρθρο της.  Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε υπάρχει το Cosmote TV Cinema και Full Pack και ο συνδυασμός μπορεί να γίνει με τα Netflix Basic Standard και Premium.

  • Cosmote TV Cinema Pack και Netflix Basic: 17.99 ευρώ το μήνα
  • Cosmote TV Cinema Pack και Netflix Standard: 22.99 ευρώ το μήνα
  • Cosmote TV Cinema Pack και Netflix Premium: 25.99 ευρώ
  • Cosmote TV Full Pack και Netflix Basic: 33.99 ευρώ το μήνα
  • Cosmote TV Full Pack και Netflix Standard: 36.90 ευρώ το μήνα
  • Cosmote TV Full Pack και Netflix Premium: 39.99 ευρώ το μήνα

Στο συνδυαστικό πακέτο COSMOTE TV & Netflix περιλαμβάνεται το Βασικό πακέτο Netflix (Basic Netflix Plan). To Βασικό πακέτο Netflix σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείς απεριόριστες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε μία συσκευή κάθε φορά σε 720p HD ανάλυση καθώς και να κατεβάσεις περιεχόμενο σε μία συσκευή για offline θέαση.

Μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο πακέτo Netflix είτε κατά την αρχική παραγγελία είτε αργότερα από την COSMOTE ή από το Netflix.

Σημειώνεται ότι ανεξάρτητα από την επιλογή που έκανες στον ΟΤΕ, κατά την αρχική ενεργοποίηση, μετά το βήμα της δημιουργίας του λογαριασμού σου, το Netflix θα σου ζητήσει εκ νέου να διαλέξεις πακέτο (Premium, Standard ή Basic)

Για να αλλάξεις το πακέτο σου, μετά την αρχική δημιουργία του λογαριασμού σου, συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Netflix.com επισκέψου την Netflix Account page, επίλεξε «Αλλαγή πακέτου» και διάλεξε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα.

Εναλλακτικά:

  • μπορείς να το κάνεις μέσα από το My COSMOTE web, Είσοδος – COSMOTE id, να επιλέξεις το Αναγνωριστικό Σύνδεσης της COSMOTE TV συνδρομής σου, που βρίσκεται στην ενότητα «Τηλεόραση», να επιλέξεις το κουμπί «Διαχείριση Netflix» κάτω από τις Πληροφορίες Προγράμματος και στη συνέχεια «Αλλαγή Πακέτου». Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις συνδέσει και να μπορείς να διαχειρίζεσαι την COSMOTE TV συνδρομή σου στο COSMOTE id σου. Για οδηγίες σύνδεσης μπες στο εδώ
  • να ζητήσεις την αλλαγή σε ένα κατάστημα COSMOTE ή GERMANOS ή καλώντας στο 13888.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι τιμές που γράφετε είναι μαζί με τα κανάλια Nova sport. Δηλαδή αν κάποιος συνδρομητής Cosmote tv επιλέξει να βάλει το Netflix αλλά δεν θα θέλει μετά τον Νοέμβριο να βλέπει και τα αθλητικά κανάλια της Nova, η τιμή στο σύνολο θα είναι -3 ευρώ.

  2. Αφού υπάρχει το Stremio, ποιος ο λόγος να πληρώνουμε τις πολυεθνικές εταιρείες που βρίσκονται στο εξωτερικό;

  3. Εγώ ακόμα να καταλάβω κάτι. Όλα αυτά είναι μόνο με τον αποδικοποιητη ή κανονικά γίνεται και με οποιαδήποτε συσκευή (τηλεόραση, κινητό, τάμπλετ);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.