Αν κάποιος πάει να ενεργοποιήσει μια νέα σύνδεση σταθερής, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα κληθεί να καταβάλλει εκτός από το πρώτο πάγιο και 35.90 για τα έξοδα εγκατάστασης νέας γραμμής. Μεταβήκαμε σήμερα σε έναν Γερμανό για να κάνουμε μια νέα σύνδεση σταθερής για backup σε περιπτώσεις ισχυρής καταιγίδας (λόγω Starlink).

Cosmote TV: Τι θα συμβεί αν δεν θέλεις να χρεωθείς 3 ευρώ

Ο υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι το κόστος εγκατάστασης νέας γραμμής είναι 35.90, οπότε ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει αυξημένος με αυτό το ποσό.

Αξίζει να σημειώσουμε για όποιον ενδιαφέρεται ότι το Cosmote Double Play Unlimited που προσφέρει απεριόριστα προς σταθερά και κινητά και ως 24Mbps internet είναι διαθέσιμο στα 27.90 για νέες συνδέσεις.

Αν υπάρχει διαθεσιμότητα για VDSL στη περιοχή σου δες και τη προσφορά που δίνει 50Mbps ταχύτητα στα 26.90 ευρώ, αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμη. Εδώ το δελτίο τύπου της Cosmote. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο παραπλανητική η είδηση. Ισχύει φυσικά, αλλά δεν λέτε όλες τις πληροφορίες. Η συγκεκριμένη χρέωση αφορά νέα σύνδεση χωρίς συμβόλαιο, και φαντάζομαι θα έχετε και αυξημένο πάγιο. Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το κόψετε όποτε θέλετε, αφού δεν έχετε κάνει συμβόλαιο.

    Από την άλλη, αν κάποιος κάνει συμβόλαιο, πχ για 1 ή 2 έτη, τότε έχει καλύτερη τιμή στο μηνιαίο πάγιο και επιπλέον δεν πληρώνει τέλη σύνδεσης.

    Αν τα λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

  2. σήμερα μιλησα και εγω, το συμβόλαιο ισχύει για 2 χρονια, και στον 1ο λογαριασμό πέρα απ το ποσό του μήνα, ειναι κια αυτά τα έξτρα 35.90 για ενεργοποίηση, οταν εισαι καινούριος πελάτης. οποτε επιβεβαιώνω τον συντάκτη άρθρου

  3. Λύστε μου μια απορία. Κάθε λίγο και λιγάκι αναφέρετε, κάναμε μία σύνδεση εδώ, μία σύνδεση εκεί, μία σύνδεση παραπέρα. Πόσα πάγια συνδέσεων πληρώνετε – αν τα πληρώνετε;

  4. @Νίκος. Πάρα πολλά. Άλλα κόβουμε, άλλα κρατάμε, είναι ο μόνος τρόπος να βγουν τα θέματα που γράφουμε και που δεν θα διαβάσεις σε άλλα sites. Το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Το γουστάρουμε. Από την τσέπη μας τα πληρώνουμε όλα και έτσι καμιά εταιρεία δεν μπορεί να μας απειλήσει να κόψουμε άρθρα, γιατί δεν μας κρατάει κανείς και από πουθενά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.