Αν βρίσκεσαι στη Vodafone, ίσως πλέον είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις ανανέωση της κάρτας στο καρτοκινητό σου Vodafone CU online καθώς φαίνεται να δίνει 1000 λεπτά ομιλίας και 30GB εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.

Gov.gr Wallet σε έλεγχο της Τροχαίας με την επιστροφή του Αυγούστου

Μεγάλη προσοχή όμως. Πρέπει να πιέσεις πάνω σε αυτό πλακίδιο, δηλαδή να επιλέξεις το Top Up και να κάνεις την ανανέωση για να σου τα δώσει. Με απλά λόγια, πήραμε παροχές ενός μήνα δωρεάν και έχουμε κάρτα από την ανανέωση που κάναμε για να ενεργοποιήσουμε πακέτο μόλις λήξουν οι παροχές. Η προσφορά ισχύει μέχρι 23/8.

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netfix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)

Να στο κάνουμε και ακόμη καλύτερο;

Στο δικό μου Vodafone CU μου ήρθε μήνυμα κιόλας ότι δίνει 300GB και 5.000 λεπτά για 40 ημέρες. Πολύ δυνατή προσφορά με ανανέωση μόλις 13 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικό μου καρτοκινητό είναι από την προσφορά που είχαμε γράψει σε αυτό εδώ το άρθρο.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.