Πριν από λίγη ώρα λάβαμε στο email του site τις τιμές του Cosmote TV με το Netflix σε ένα screenshot από ένα άτομο αγνώστων στοιχείων. Η ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του screenshot σε καμιά περίπτωση, ούτε γνωρίζουμε αν είναι αληθινό, επομένως το παρουσιάζουμε με κάθε επιφύλαξη.

Παράλληλα φαίνεται ότι θα υπάρχει και 24μηνη δέσμευση στα πακέτα του Netflix, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση και υποβάθμιση της υπηρεσίας όποτε το επιθυμεί.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν όντως είναι αυτές οι τιμές, όταν θα ανακοινωθούν προς το τέλος Αυγούστου, αυτές θα αλλάξουν, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο χαμηλά, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο υψηλές για να μην επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα και το leak. Είναι κάτι το συνηθισμένο που κάνουν οι εταιρείες για να μην φανεί ότι διέρρευσαν οι τιμές.

update1: Ολόκληρη η υπηρεσία διέρρευσε στο techmaniacs.gr – Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της

cosmote tv

Στείλτε μας και εσείς τις καταγγελίες ή πληροφορίες που έχετε για ένα προϊόν ή υπηρεσία πριν κυκλοφορήσει στο [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στο Cosmote; Έχωήδηλογαριασμόμε το Netflix. Θα μπορέσω να συνδεθώ με το ίδιο λογαριασμό;

  2. Τι γράφετε; Δεν ισχύουν με τίποτα αυτές οι τιμές. Και δεν ισχύουν διότι οι τιμές που γράφετε βγαίνουν πιο ακριβές στο συνδιαστικό πακέτο, απο το να επιλέξει κάποιος να κάνει ξεχωριστές συνδρομές.

  3. Παλικάρια εκεί στο Techmaniacs συνέλθετε λίγο. Οι τιμές των συνδυαστικών που παρουσιάζετε, είναι πιο ακριβές απ’ότι αν επιλέξει κάποιος Cosmote TV Full Pack & Netflix ξεχωριστά.
    Το άλλο είναι ότι δεν μπορεί το Sports Pack + Netflix με το Full Pack + Netflix να έχει απόκλιση 17€.
    Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, οι τιμές δεν έχουν καμία λογική.

  4. Αν πραγματικά είστε site τεχνολογίας και θέλετε να εμπλακείτε σε αυτό το θέμα αρουσιαστε μας τις τιμές που προσφέρει η Tmobile σε Γερμανία Ουγγαρία κλπ ώστε να μας ενημερώσετε αν πιάνετε κορόιδο ο Έλληνας καταναλωτης

  5. Εγω εχω Full pack CosmoteTv + Netflix Premium και πληρωνω καθε μήνα πολυ λιγοτερα απο τις τιμες που εχετε στο πίνακα. Δεν το βλεπουν στη Cosmote οτι θα πρεπει ν βαλουν πιο φθηνα πακετα απ το ν τα εχουμε χωριστα συνδρομές..?!
    Γιατι δε βαζουν κ το Disney+ μαζι και το WBO ..?!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.