Ο νόμος που αφορά τα αυτοκίνητα γίνεται ακόμη πιο αυστηρός με πλήθος αυτοκινήτων να αναμένεται να καθαρίσουν από τους δρόμους. Με μέσο όρο ηλικίας τα 17.3 έτη έναντι των 12 που είναι ο μέσος όρος της ΕΕ, τα ΙΧ των Ελλήνων ιδιοκτήτων καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στη λίστα με τις χώρες της Ευρώπης που στους δρόμους τους κυκλοφορούν τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα.

Ανακάλυψαν επαναστατικό φαινόμενο που λύνει μυστήριο 80 ετών!

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα, περίπου 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το μέτρο της υποχρεωτικής απόσυρσης, η οποία θα εφαρμόζεται υπό αυστηρές προϋποθέσεις, κάνοντας ωστόσο απαγορευτική την κυκλοφορία στους ευρωπαϊκούς δρόμους σε αυτοκίνητα που δεν επιδέχονται επισκευής.

Συγκεκριμένα, η αρχική πρόταση προέβλεπε ότι αν ένα αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θεωρείται απόβλητο.

Παράλληλα, στην ανακύκλωση θα οδηγηθούν και τα ΙΧ που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ για δύο συνεχή έτη, ή έχουν κοπεί στον τεχνικό έλεγχο και οι ιδιοκτήτες τους δεν φρόντισαν να επιδιορθώσουν τις βλάβες που διαπιστώθηκαν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν ενα αυτοκίνητο 15ετιας κανει 5000€ στη κωλοχωρα οταν στις υπόλοιπες βρισκεις με 2-3 χιλιαρικα τοτε λογικό είναι να έχουμε τον γηραιότερο στόλο.

  2. Ας το τολμησουνε και μετα δε θαβρουν ουτε τη δικια τους ψηφο μεσα στην καλπη. Αμα δεν πέσουν τα 15ετιας 1400αρια κατω απο τα 3 χιλιαρικα μην τολμησουνε και κανουν κατι τετοιο θα γινει το ελαναδεις και να μην παρεις και ειδικα στην αθηνα πουναι εργαλειο δουλειας για εκατονταδες χιλιαδες μεροκαματιαρηδες που απλα δεν εχουν αλκο τρόπο να πανε στου διαολου τη μανα που δουλεύουνε πολυ απλα γιατί το κωλοκρατος που ζουμε φροντισε ωστε να μην δουλευει τιποτε στις αστικες και υπεραστικες συγκοινωνίες , ωστε να διευκολυνεται ο εργαζομενος στις μετακινησεις του, και να μετακινειται με αξιοπρεπεια και οχι στριμωγμενος σαν γουρουνι στο σακι σε λεοφωρια 30ετιας παρεα με κοριους και κατσαριδες, με καθησματα που βρωμάνε και ζεχνουνε, η σε παναργα μετρο που πολλες φορες ακομη και διχως κλιματισμο.

  3. Το οικονομικό χάλι της χώρας είναι γνωστό, με το ζόρι οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας βγάζουν το μήνα. Τώρα με αυτήν την κατάσταση μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο όχημα? Όλα είναι πανάκριβα, και οι συντηρήσεις οικονομικά, εφιαλτικές.

        • Μίλησε κι ο φτωχομπινές απ’ το Πειραιά που νομίζει πως ζει στην Εκάλη.

          Ποια μέσα ρε νούμερο. Αυτά που έρχονται κάθε 30′ γιατί δεν υπάρχει στόλος ή να πιάσουμε την επαρχία που απλά δεν υπάρχουν μέσα πέρα απ το ΚΤΕΛ.

  4. Οι “κύριοι” της Ε.Ε και οι παπάρες οι κυβερνώντες να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα των συντάξεων και μισθών, να έχουν τιμές τελών κυκλοφορίας ανάλογα των Ευρωπαίων, να μειώσουν τους παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους και μετά συζητάμε για νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα.
    Άιντε ζώα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.