Η Realme παρουσίασε το 13 4G, προσθέτοντας ένα νέο μέλος στη βασική οικογένεια smartphone της, που περιλαμβάνει ήδη τα Pro και Pro+. Σε αντίθεση με τα 5G μοντέλα της σειράς, το 13 4G επικεντρώνεται στην παροχή αξιόλογων χαρακτηριστικών σε προσιτή τιμή.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη OLED 6.67 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση FHD+. Η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 2.000 nits, ενώ η οθόνη υποστηρίζει το “Rain Water Touch” για χρήση όταν είναι βρεγμένη. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί και ως συσκευή ανίχνευσης καρδιακού ρυθμού.

Realme 13 4G Launch

Στο εσωτερικό του Realme 13 4G υπάρχει ο Snapdragon 685 με 8GB RAM και επιλογές αποθήκευσης 128GB ή 256GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μπαταρία των 5.000mAh φορτίζει ταχύτατα με 67W, φτάνοντας το 50% σε μόλις 19 λεπτά και τη πλήρη φόρτιση σε 47 λεπτά. Το κινητό τρέχει Realme UI 5.0 βασισμένο στο Android 14, και προσφέρει GT Mode για αυξημένες επιδόσεις στο gaming.

Σε επίπεδο καμερών, έχουμε έναν κύριο αισθητήρα 50MP με OIS και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 16MP και υποστηρίζει βίντεο 1080p στα 30fps. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν dual SIM, NFC, στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή ακουστικών 3.5mm, και πιστοποίηση IP64 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Το Realme 13 4G διατίθεται σε Skyline Blue και Pioneer Green, με τις τιμές να κυμαίνονται από τα IDR 2.999.000 (~171€) για την 128GB έκδοση μέχρι τα IDR 3.199.000 (~182€) για την 256GB έκδοση. Κυκλοφορεί στην Ινδονησία και αναμένεται να διατεθεί σε περισσότερες αγορές μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν άλλαζε τον επεξεργαστή με έναν g99 της mediatec τότε πραγματικά θα ήταν ένα άκρος ανταγωνιστικό κινητό. Αλλά δυστυχώς αυτή η εταιρεία ενώ έδωσε πολλές ελπίδες στην αρχή ότι θα ανταγωνιστή την xiaomi τώρα πλέον έχει στραφεί σε έναν διαφορετικό δρόμο ο οποίος σίγουρα θα τις δίνει αρκετές πωλήσεις δεν αμφιβάλλω για αυτό όμως θεωρώ πώς μόνο με τις καλές κάμερες στα pro μοντέλα δεν γίνεται ιδιαίτερη δουλειά. Μακάρι να επανεξετάσει την στρατηγική της αυτή η εταιρεία γιατί έχει η μητέρα μου ένα realme c3 από το 2020 και όταν το πήρα στα χέρια μου για να το ρυθμίσω έμεινα πραγματικά ευχαριστημένος από την αναλογία απόδοσης τιμής, τόσο πολύ που είχα σκεφτεί να αφήσω την xiaomi και να πάω προς τα εκεί. Αλλά κατά τη γνώμη μου δυστυχώς δεν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.