Ως ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμφωνία που πέτυχαν η Cosmote TV με τη Nova, λόγω των ανεξέλεγκτων διαστάσεων που έχει λάβει η πειρατεία.

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται ως απάντηση στην ανάγκη για προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών, των θέσεων εργασίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και για την παροχή μιας βελτιωμένης υπηρεσίας στους τελικούς χρήστες, που έρχεται ταυτόχρονα να επιλύσει και το πάγιο παράπονο των καταναλωτών για τον κατακερματισμό του αθλητικού περιεχομένου.

Εντελώς δωρεάν τα κανάλια της Nova στη Cosmote TV για 2 μήνες

Οι δύο εταιρείες έκαναν ένα σημαντικό βήμα προς την εξάλειψη της πειρατείας με την προώθηση της νόμιμης πρόσβασης σε  υψηλής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο και τώρα απομένει η Πολιτεία να πράξει το καθήκον της, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, καθώς, για έναν ανεξήγητο λόγο, τα μεταθέτει διαρκώς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.