Με αυτό το άρθρο θα περιγράψω μια σύντομη διαδικασία που ακολουθούμε εδώ στο techmaniacs.gr και έχουμε καταφέρει να αποφύγουμε τις χρεώσεις στα εμβάσματα μεταξύ τραπεζών πανεύκολα. Φυσικά σε αυτό βοηθάει η Revolut.

Cosmokarta: Απεριόριστη ομιλία , 2000 SMS και 27GB κάθε μήνα με μόνο 15 ευρώ

Η Revolut όπως γνωρίζουμε δεν έχει χρέωση για εξερχόμενα εμβάσματα στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αυτά είναι δωρεάν. Μπορείς λοιπόν να φορτώσεις τη Revolut σου με χρήματα που έχεις από την Τράπεζα που θέλεις να μεταφέρεις χρήματα και στη συνέχεια να τα στείλεις στον παραλήπτη από την Revolut.

Ο παραλήπτης θα κληθεί να πληρώσει έξοδα λήψης εμβάσματος, 4 ευρώ στη Πειραιώς για ποσά άνω των 15 ευρώ, επομένως φρόντισε να τα στέλνεις 15 15. Και έτσι ουσιαστικά πετυχαίνεις μηδενικά έξοδα τόσο σε εσένα όσο και στον παραλήπτη. Μάθε το όριο της τράπεζας πάνω από το οποίο χρεώνει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος και στείλτα σε μικροποσά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις IRIS. Μην επιτρέπετε σε τράπεζες να παίρνουν τζάμπα 4 ευρώ.

Ανάληψη από Revolut

Κατά τον ίδιο τρόπο αν θέλεις να κάνεις ανάληψη από Revolut πάνω από 200 ευρώ, σου προτείνουμε πάλι να τα στείλεις 15 15 ευρώ στη Πειραιώς και να τα σηκώσεις από ATM Πειραιώς με καρτούλα Πειραιώς αποφεύγοντας τις προμήθειες ανάληψης της Revolut, 2% επί του ποσού για ποσά άνω των 200 ευρώ το μήνα, ή σε οποιαδήποτε τράπεζα είσαι πελάτης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι αλλά αυτό που δεν λέτε είναι ότι λόγω αυτού του abuse, η Eurobank τουλάχιστον, σου κλειδώνει την δυνατότητα να φορτίσεις τον λογαριασμό της Revolut με χρήματα χρησιμοποιώντας τις κάρτες της.

  2. Ο χρόνος είναι χρήμα !

    Για να πληρώσω το ενοίκιο μου 500€ θα πρέπει να κάνω 33 συναλλαγές

  3. Από που προκύπτει ότι οι μεταφορές χρημάτων από REVOLUT σε λογ/σμό ελληνικής τράπεζας είναι δωρεάν ???? Δεν ξέρω αν συνέβαινε αυτό αλλά πλέον κι η REVOLUT χρεώνει κλιμακωτές προμήθειες για ελάχιστο ποσό πχ. 5€ χρεώνει 0,20€ προμήθεια και για 150€ χρεώνει 1,05€ και για 400€ χρεώνει 2,80€ προμήθεια. Προφανώς… ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.