Η Honor ξεκίνησε το δούλεμα στην Samsung για τον σχεδιασμό του Galaxy Z Fold 6, που έρχεται με λεπτότερο σχεδιασμό. Η νέα συσκευή της Samsung έρχεται με πιο λεπτό σχεδιασμό σε σχέση με τον προκάτοχό της, όμως απέχει πολύ από το Honor Magic V2, που είναι πραγματικά λεπτό.

Η Honor δημοσίευσε μια εικόνα στον λογαριασμό της στο X, που δείχνει το Galaxy Z Fold 6 δίπλα στο Honor Magic V2. Στην εικόνα γράφει “Λεπτότερος σχεδιασμός, όχι όμως ο λεπτότερος”.

Το HONOR λέει επίσης «Διπλώστε, αλλά μην συμβιβαστείτε», ενώ προσθέτει ότι το HONOR Magic V2 είναι «ακόμα έτη φωτός μπροστά στον γαλαξία των αναδιπλούμενων». Μάλιστα, αύριο ανακοινώνεται το Honor Magic V3, που θα είναι ακόμα πιο λεπτό από το Magic V2.

Για λόγους σύγκρισης, το HONOR Magic V2 έχει πάχος μόνο 4,8 mm όταν ξεδιπλώνεται και 9,9 mm όταν είναι διπλωμένο. Το Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει μέγεθος 5,6 mm όταν ξεδιπλώνεται και 12,1 mm όταν είναι διπλωμένο.

Honor Z Fold 6

Το πάχος της συσκευής όταν είναι διπλωμένο, έχει αρκετά μεγάλη διαφορά, καθώς το Magic V2 όταν είναι διπλωμένο, είναι σαν μια κανονική συσκευή, τόσο στο πάχος, όσο και στις αναλογίες οθόνης. Η Honor βρήκε τώρα την ευκαιρία να προωθήσει το δικό της προϊόν, αλλά και αυτό που έρχεται και μάλιστα πολύ επιτυχημένα.

Το Honor Magic V3 θα έρθει αύριο και αναμένεται πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το V2. Οι κάμερές του αναμένονται βελτιωμένες, αν και μέχρι σήμερα παραμένουν μυστήριο. Όμως η Honor δεν είναι η μόνη εταιρία που βγάζει πιο λεπτά αναδιπλούμενα από την Samsung.

Tα iPhone 16 θα φορτίζουν πιο γρήγορα

Η Vivo κυκλοφορεί το Vivo X Fold 3 με πάχος 4.7mm όταν είναι ξεδιπλωμένο και 10.2 όταν διπλώνει. Την ίδια στιγμή, η Xiaomi ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xiaomi Mix Fold 4, που φημολογείται πως θα είναι και αυτό αρκετά λεπτό, αν και δε γνωρίζουμε πόσο ακριβώς ακόμα. Σίγουρα θα είναι πιο λεπτό από το Galaxy Z Fold 6, καθώς το MIX Fold 3 είναι ήδη πιο λεπτό.

Η Samsung πατάει αρκετά στον λεπτότερο σχεδιασμό του Z Fold 6, όμως είναι πρακτικά πιο παχύ από τον ανταγωνισμό, οπότε ο λεπτότερος σχεδιασμός δεν αποτελεί πλεονέκτημα, όταν όλοι οι άλλοι είναι πιο μπροστά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε αυτο που υπερτερει η samsung ειναι η συνεχης αναβαθμιση των κινητων της αλλα στο κοματι αναδιπλωσης ειναι τραγικη 3 μηνες αναδιπλωσεων σε fold 3 και χαλασε η οθονη

  2. Samsung fold ούτε να ξαναδώ! Στα 2,5 χρόνια ράγισε η οθόνη στο σημείο που διπλώνει, πολύ πριν άρχισε τα κωλύματα, και τώρα στα 2 χρόνια και 9 μήνες τα φτυσε εντελώς. Και το κόστος της; 2000€ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.