Η Xiaomi επιστρέφει με το επόμενο next big thing της, την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος το HyperOS 2.0. Πιο συγκεκριμένα, η Xiaomi κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με τη νέα έκδοση, προσφέροντας by default το Extra RAM feature με 6GB RAM για να βοηθήσει στη βελτίωση των επιδόσεων των συσκευών των χρηστών.

Θέμα αύξησης των ορίων ακτινοβολίας βάζουν οι πάροχοι κινητής στην Ελλάδα

Το χαρακτηριστικό αυτό όπως γνωρίζουμε, επιτρέπει στις Xiaomi συσκευές να μετατρέψουν τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σαν virtual RAM. Με το MIUI 14 όπως και με την αρχική έκδοση του HyperOS, το Extra RAM feature έφθανε by default τα 4GB. Πλέον η Xiaomi ανεβάζει το μέγεθος στα 6GB για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Τα πλεονεκτήματα:

  • Βελτιωμένο Multitasking: Θα μπορείς να διατηρήσεις περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στο background.
  • Βελτιωμένες  επιδόσεις στο gaming
  • Ομαλό τρέξιμο ιδιαίτερα απαιτητικών εφαρμογών

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως στο poco f3 που έχω δεν βλέπω να μου προσφέρει κάτι η επέκταση μνήμης σε επιδόσεις η σε παιχνίδια… Ίσα ίσα έχω παρατηρήσει περισσότερη κατανάλωση ενέργειας και ζεσταίνεται γρηγορότερα και περισσότερο στο gaming τώρα το καλοκαίρι οπότε το έχω απενεργοποιήσει… Ίσως να βοηθάει μόνο στο να κρατάει περισσότερες εφαρμογές ανοικτές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.