Η Nothing παρουσίασε δύο νέα wearables, το CMF Watch Pro 2 και τα Buds Pro 2, στα 69€ και 59€, αντίστοιχα. Η CMF είναι η design και budget-friendly υπο-μάρκα της Nothing, υπό την ηγεσία του Carl Pei, για όσους δεν γνωρίζουν.

Τα CMF Buds Pro 2 είναι οι διάδοχοι των Buds Pro, με αναβαθμισμένη ενεργή ακύρωση θορύβου έως 50db και βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Η φυσική τους σχεδίαση παραμένει παρόμοια, αλλά με νέα θήκη που διαθέτει φυσικό διακόπτη για έλεγχο της έντασης, ενεργοποίηση βοηθού φωνής, και έλεγχο της ακύρωσης θορύβου.

CMF Watch Buds Pro 2 Launch

Από την άλλη, το CMF Watch Pro 2 είναι ένα κυκλικό smartwatch που επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση και τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, χωρίς πλήρες λειτουργικό σύστημα όπως το Wear OS της Google. Προσφέρει λειτουργίες υγείας, ειδοποιήσεις, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και προπονήσεων, υποστήριξη για 120+ αθλητικά προγράμματα και αναγνώριση δραστηριοτήτων. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 11 ημέρες.

CMF Watch Buds Pro 2 Launch

Αυτό που κάνει το Watch Pro 2 να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα αλλαγής του bezel. Το στάνταρ bezel έχει γωνίες, ενώ με 19€ μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα στρογγυλεμένο bezel και ζωηρό πορτοκαλί vegan δερμάτινο λουράκι. Αναμένονται περισσότερες επιλογές bezel στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.