To Realme GT 6 αποτελεί το flagship killer smartphone της εταιρίας, με τον πολύ δυνατο Snapdragon 8s Gen 3 ενώ συνοδεύεται και από μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη των 6.000 nits. Μάλιστα χάρη στη κάμερα Sony LYT-808 OIS θα σας εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια των νυχτερινών λήψεων. Δεν απουσιάζει η φόρτιση SUPERVOOC των 120W, με το 50% να έρχεται σε μόλις 10 λεπτά. Επιπλέον εισάγει το Next AI για μια πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης.

Από την πρώτη στιγμή που θα βγάλεις τη συσκευή από το κουτί και θα την πάρεις στα χέρια σου, θα μείνεις με το εξαιρετικά premium design που αυτή φέρει. Σε αυτό βοηθάει η άκρως γυαλιστερή μεταλλική υφή καθρέφτη που διαθέτει στο πίσω μέρος και η γενικότερη τεχνολογία που εφάρμοσε η realme για να μας αφήσει μια απίστευτη αίσθηση στο χέρι.

Το GT 6 μπορεί να χειριστεί εύκολα/αβίαστα σχεδόν όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Μπορεί να τρέξει τα PUBG και League of Legends σε λειτουργία 120 FPS σε πολύ γρήγορο ρυθμό, ενώ παιχνίδια όπως MLBB, COD και Genshin Impact είναι επίσης εξίσου ομαλά.

Μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις μας αναλυτικά στο video pου ακολουθεί

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.