Tα Xiaomi 15 και 15 Pro θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα με τον Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι φήμες. Οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο, πιθανότατα για την αγορά της Κίνας, με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί στις αρχές του 2025. Τώρα έχουμε πληροφορίες για την βασική κάμερα της συσκευής.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, του πολύ έμπιστου Digital Chat Station, το Xiaomi 15 και το Xiaomi 15 Pro θα έρθουν με έναν παραμοτροποιημένο OmniVision αισθητήρα, στα 50MP. Ο αισθητήρας θα έχει μέγεθος 1/1.3 και πολύ ανοιχτό διάφραγμα. Έτσι λοιπόν θα έχουμε ίδιου μεγέθους αισθητήρα σε σχέση με το Xiaomi 14, αλλά διαφορετικό μοντέλο. Μακάρι να επέστρεφε η Xiaomi στον αισθητήρα 1″ που είχαμε στο Xiaomi 13 Pro.

Xiaomi 14 Watch 2 S3 MWC 2024 15
Xiaomi 14

Τα τηλέφωνα θα έρθουν και με μια πολυ-επίπεδη επίστρωση στους φακούς τους, κατά των αντανακλάσεων. Αυτό στην θεωρία θα βελτιώνει την μεταφορά φωτός μέσα από τους φακούς, μειώνοντας τις αντανακλάσεις, το lens flare και το ghosting. Το Xiaomi 15 Pro πιθανότατα θα περιλαμβάνει και περισκοπικό τηλεφακό, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι φέτος είχαμε μόνο στο Xiaomi 14 Ultra.

Ακόμα μία λειτουργία του Android 15 που η Samsung δεν θα προσφέρει στους χρήστες Galaxy

Με τις συσκευές να είναι πλέον ένα βήμα πριν την τελική τους μορφή, θα έχουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες την περίοδο που έρχεται. Μείνετε συντονισμένοι στο Techaniacs.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.