Η Huawei αναμένεται να λανσάρει τα Mate 60 κάποια στιγμή το φθινόπωρο και τα leaks σχετικά με τα smartphones έχουν αυξηθεί κάπως. Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο των έξυπνων τηλεφώνων, κυκλοφόρησαν κάποιες hands-on φωτογραφίες του πλαισίου τους.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το πίσω panel θα έχει δίχρωμο σχεδιασμό με λευκό frosted glass στην κορυφή και γκρι matte μέταλλο. Το σήμα της εταιρείας είναι τυπωμένο στο κάτω μέρος μέσα στη μεταλλική επιφάνεια και στο κέντρο του τεράστιου στρογγυλού module υπάρχει η υπογραφή της XMAGE.

Παλαιότερες φήμες αναφέρουν ότι τα Huawei Mate 60 έχουν οθόνη OLED με ανάλυση 1220p και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι η Huawei φέρεται να λανσάρει τα Mate 60 με pill-shaped punch hole που στεγάζει διπλή selfie και αισθητήρες 3D ToF.

Μπορεί επίσης να δούμε κάποιες νέες υλοποιήσεις λογισμικού παρόμοιες με το Dynamic Island της Apple, το οποίο θα ήταν ένας καλός τρόπος για να προωθηθεί η νέα λειτουργία Live Window στο Harmony OS 4. Η Huawei φημολογείται επίσης ότι εργάζεται πάνω στο δικό της 5G chipset μαζί με την SMIC και μπορεί να είναι οι πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιήσουν τα πρόσφατα αναπτυγμένα 5G SoCs.

Όσον αφορά τη νέα αναφορά, η Huawei θα ξεκινήσει να δοκιμάζει τα πρωτότυπα των Mate 60 την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία ολοκληρώνει την ανάπτυξη των smartphones. Σύμφωνα με την αναφορά, η κινέζικη κατασκευάστρια διανέμει τα πρωτότυπα σε διάφορες ομάδες, οι οποίες θα δοκιμάσουν την αντοχή και τις επιδόσεις των έξυπνων τηλεφώνων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.