Η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει φέτος την πολυαναμενόμενη σειρά Mate 60. Ενώ η εταιρεία προσπάθησε να αποτρέψει τυχόν διαρροές σχετικά με τα smartphones, ένας γνωστός tipster αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των επερχόμενων συσκευών.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Weibo ο tipster αναφέρει ότι η κινέζικη εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει τα Mate 60 πριν από το Mid-Autumn Festival (29 Σεπτεμβρίου) και τη National Day (1 Οκτωβρίου) στην Κίνα.

Η Huawei σχεδιάζει να παρουσιάσει τα Mate 60 πριν από τις γιορτές για να μην χάσει τις πωλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε τα δύο smartphone πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο tipster αποκάλυψε επίσης ότι η Huawei δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής όσον αφορά τις ναυαρχίδες της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.