Έχει περάσει ένα μήνας και κάτι από τότε που ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, είχε αναφέρει ότι τα Honor 90 θα είναι μικρές αναβαθμίσεις των Honor 80. Τώρα, διέρρευσα μία αφίσα που αποκαλύπτει το design των δύο smartphones, ενώ μάθαμε λεπτομέρειες για τα specs τους.

Το Pro μοντέλο, δεξιά, έχει δύο στοιχεία στο module με ένα στρογγυλεμένο “εξάγωνο” design και σχετικά μεγάλο bump. Η πλάτη του έχει σχεδιασμό με δύο διαφορετικές υφές. Αυτό το μοντέλο αναμένεται να έχει 200MP ISOCELL HP3 κύρια κάμερα, Snapdragon 8+ Gen 1, 1.224p curved οθόνη, και θα υποστηρίζει 90W γρήγορη φόρτιση.

Honor 90 Leaks

Από την άλλη, το απλό Honor 90 έχει πάλι δύο στοιχεία στο module με πιο στρογγυλεμένο design και ενιαίο texture σε όλη την έκταση της πλάτης. Αυτό το μοντέλο υποστηρίζει 66W γρήγορη φόρτιση. Οι διάδοχοι των Honor 80 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Μαΐου, μόλις έξι μήνες μετά το λανσάρισμα των προηγούμενων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.