Περιμένουμε η Honor να λανσάρει, από στιγμή σε στιγμή, τα 90 series. Στη σειρά αναμένεται να δούμε τουλάχιστον δύο μοντέλα, το απλό και το Pro. Τα leaks είναι αρκετά και στα τελευταία νέα έχουμε την αποκάλυψη της ημερομηνίας του λανσαρίσματος, καθώς και εκείνη της κυκλοφορίας, των τηλεφώνων της σειράς.

Σύμφωνα με έναν blogger με το όνομα “Yang Pat”, τα επόμενα smartphones της κινέζικης εταιρείας θα ανακοινωθούν στις 19 Μαΐου. Όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα smartphones θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις 7 Ιουνίου.

Τα Honor 90 έχουν περάσει από διάφορες βάσεις πιστοποιήσεων και πρωταγωνιστούν σε αρκετά leaks. Το 90 Pro θα υποστηρίζει 100W γρήγορη φόρτιση, ενώ το απλό μοντέλο θα υποστηρίζει 66W γρήγορη φόρτιση. Οι οθόνες τους θα είναι curved με 1.5Κ+ ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Ο επεξεργαστής των δύο τηλεφώνων θα είναι ο Snapdragon 8 Gen 2. Από κάμερες, η selfie θα είναι σε punch hole και στο module θα υπάρχουν τριπλά συστήματα με OIS, 200MP Samsung S5KHP3 κύρια με 16-in-1 pixel binning, μαζί με 50MP ultrawide, και αισθητήρα βάθους. Τέλος, τα τηλέφωνα θα έχουν στερεοφωνικά ηχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.