Μετά τη διαρροή της θήκης σιλικόνης του Samsung Galaxy Z Flip 5, ο γνωστός leaker Ice Universe προχώρησε στη διαρροή της αντίστοιχης θήκης του Samsung Galaxy Z Fold 5, επιτρέποντας μας να πάρουμε μία γεύση για το βασικό design του επερχόμενου αναδιπλούμενου.

Αν κάποιος βάλει δίπλα δίπλα μία θήκη σιλικόνης για το Galaxy Z Fold 4 και αυτή του Galaxy Z Fold 5 θα μπορούσε να πει ότι οι δύο θήκες ταιριάζουν και στα δύο foldable smartphones. Οι εξωτερική οθόνη φαίνεται ίδια, οι θύρες και τα κουμπιά βρίσκονται σχεδόν στα ίδια σημεία, και τα λοιπά.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές. Η θήκη σιλικόνης του Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι πιο λεπτή, δεν αναφερόμαστε στο πάχος του υλικού, κάτι που επιβεβαιώνει τις αναφορές ότι το επερχόμενο αναδιπλούμενο είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχο του. Επίσης, υπάρχει εγκοπή για το LED flash.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.