Ο @OnLeaks και το SmartPrix δημοσιεύουν μια πληθώρα renders που παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο το Samsung Galazy Z Fold 5. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έχει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό της, με το ίδιο camera bump να προεξέχει για τους τρεις αισθητήρες της κάμερας.

galaxy z fold 5

Το τηλέφωνο παρουσιάζει το ίδιο apsect ratio, ωστόσο όμως οι εικόνες επιβεβαιώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι θα είναι σημαντικά πιο λεπτό από τον προκάτοχο όταν κλείνει. Συγκεκριμένα, κλειστό θα έχει 154.9 x 67.1 x 13.5mm, χάρη στο νέο μεντεσέ με droplet design για την οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κενό όταν η συσκευή είναι κλειστή.

galaxy z fold 5

H Samsung όσον αφορά το Galaxy Z Flip 5, φαίνεται ότι σχεδιάζει αλλαγές προκειμένου να μπορέσει να ανταγωνιστεί καλύτερα τις προτάσεις από τους Κινεζικούς κατασκευαστές. Οι μέχρι τώρα φήμες έχουν δείξει ότι η συσκευή θα διαθέτει μεγαλύτερη cover οθόνη με τα renders να απεικονίζουν πως αυτή ακριβώς θα μοιάζει.

galaxy z flip 5

Η μεγαλύτερη αλλαγή φαντάζει η εξωτερική οθόνη, η οποία πλέον καταλαμβάνει σχεδόν το μεγαλύτερο πάνω μέρος. Οι οπίσθιες κάμερες βρίσκονται σε οριζόντια διάταξη. Η εξωτερική οθόνη αγγίζει τις 3.4 ίντσες, σημαντικά μεγαλύτερη από του Flip 4, επιτρέποντάς σου να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα.

Ως προς το γενικότερο design δεν βλέπουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Η εσωτερική οθόνη συνεχίζει να είναι στις 6.7 ίντσες, ενώ αναμένουμε τον Snapdragon 8 Gen 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.