Η Google λάνσαρε το πρώτο της foldable smartphone, το Pixel Fold, και η αλήθεια είναι ότι η τιμολόγηση του έχει την ταυτότητα των Pixel και του κολοσσού της αναζήτησης. Βέβαια, το πρόβλημα στις πωλήσεις τους δεν θα είναι η τιμή, αλλά η περιορισμένη διαθεσιμότητα και το ότι η Google μπήκε πολύ αργά στο παιχνίδι, με τον ανταγωνισμό να ηγείται ήδη της αγοράς.

Για να μπορέσει να αυξήσει το μερίδιο της, στις ελάχιστες αγορές που θα διαθέσει το Pixel Fold, η εταιρεία προσφέρει τρελές ευκαιρίες trade-in. Αυτές οι προσφορές δεν στοχεύουν μόνο στη δημιουργία μεριδίου, αλλά και την προσελκύσει χρηστών iPhone στο οικοσύστημα του Android. Λογική και αναμενόμενη κίνηση γιατί η Apple θα μπει τελευταία σε αυτήν την αγορά και οποιοδήποτε άλλο foldable θα μπορούσε να λειτουργήσει ως δόλωμα για όσους θέλουν μία τέτοια συσκευή.

Το Google Pixel Fold κοστίζει 1.799 δολάρια – τιμή εκκίνησης – και έρχεται πακέτο με ένα Pixel Watch. Όταν πας να αγοράσεις το Fold – αν κατοικείς σε μία από τις τέσσερις περιοχές όπου είναι διαθέσιμο – μπορείς να δώσεις το παλιό σου τηλέφωνο για να πάρεις μία έκπτωση. Η Google δέχεται συσκευές Apple, Samsung, OnePlus, LG, Motorola, και φυσικά δικές της. Τα λιγότερα λεφτά τα δίνει για το Galaxy S22, αφού προσφέρει μόλις 159 δολάρια.

Όσοι έχουν το Pixel 7 Pro των 128GB μπορούν να πάρουν έκπτωση 380 δολάρια. Από την άλλη, όποιος επιλέξει να αντικαταστήσει το Galaxy Z Fold 4 των 256GB με το Pixel Fold, τότε η Google του δίνει 900 δολάρια. Τέλος, σε περίπτωση που ένας κάτοχος iPhone 14 Pro Max 128GB αποφασίσει να μεταβεί στο νεότερο Android foldable smartphone, τότε η Google θα του δώσει 950 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.