Η Apple αναμένεται να τοποθετήσει οθόνη στη θήκη ακουστικών για πρόσθετες λειτουργίες σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί προσθέτοντας μια εξωτερική οθόνη σύμφωνα με πατέντα που δημοσιεύθηκε και τιτλοφορείται Συσκευές, Μέθοδοι και αλληλεπιδράσεις με γραφικό περιβάλλον σε μια θήκη ακουστικών.

apple airpods

Ο χρήστης όχι μόνο θα μπορεί να ελέγξει τα ακουστικά μέσω της οθόνης αφής, αλλά θα επιτρέψει επίσης η εν λόγω οθόνη τον έλεγχο του Apple Music μέσω γραφικού περιβάλλοντος που θα υπάρχει στη θήκη φόρτισης. Η πίεση ή το swiping στην οθόνη αφής θα δώσει επίσης στο χρήστη τη δυνατότητα ελέγχου της έντασης, της αναπαραγωγής συγκεκριμένων κομματιών και πολλά άλλα.

Βέβαια, από την αίτηση της κατοχύρωσης της πατέντας μέχρι το τελικό προϊόν απέχουμε πολύ, ενώ δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι η Apple θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.