Το NewPipe είναι μια πολύ καλή εναλλακτική πρόταση open source Youtube client, το οποίο σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις video χωρίς διαφημίσεις στο Youtube χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις το Youtube Premium. Αποτελεί επίσης μια πολύ καλή εναλλακτική για συσκευές που δεν έχουν Google Play, όπως τα Huawei smartphones.

Πριν από λίγες ημέρες όμως σταμάτησε να λειτουργεί για πολλούς χρήστες. Όπως εξηγεί η ομάδα, πρόκειται για ένα decryption bug του video player το οποίο διορθώθηκε με το NewPipe 0.21.16. Η ομάδα επισημαίνει ότι το bug δημιουργήθηκε γιατί το Youtube άλλαξε μια παράμετρο στο decryption του video player.

Μπορείς να προβείς στην ενημέρωσή του μέσω του Check for updates button της εφαρμογής, ή να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από το F-Droid  ή από το GitHub.

Και όμως οι εναλλακτικοί αντιδρούν στον διπλασιασμό των ταχυτήτων του OTE

Wind F2G απεριόριστη ομιλία! Νέα εποχή με νέα πακέτα απεριόριστων λεπτών προς όλους

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.