Γνωρίζουμε τα πάντα για το Samsung Galaxy S22, κυριολεκτικά, ακόμα και τις τιμές σε αρκετές αγορές. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι λεπτομέρειες για τον Exynos 2200 – πώς επηρεάζει τις επιδόσεις των συσκευών, κάποια αξεσουάρ, τι λειτουργίες θα προσφέρει το S Pen, και άλλα.

Τώρα κυκλοφόρησαν εικόνες που αποκαλύπτουν τις θήκες των Galaxy S22 και φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία βρήκε ένα νέο design προστασίας των συσκευών της. Μετά το Galaxy Z Flip 3, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει θήκες με γάντζο τουλάχιστον για το βασικό μοντέλο της σειράς και το plus.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα θήκη θα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα για όλα τα Samsung Galaxy S22. Η κλασική “Protective Standing Case” περνάει σε άλλο επίπεδο και πλέον θα κυκλοφορεί με διαφορετικά χρώματα στο stand – στις εικόνες φαίνεται ότι κάθε θήκη θα έρχεται με δύο χρωματικές επιλογές στο κουτί της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.