Όπως γνωρίζεις, το Youtube Vanced μας αφήνει οριστικά ύστερα από τις νομικές ενέργειες εναντίον του εκ μέρους της Google. Το Newpipe αποτελεί μια από τις εναλλακτικές που σου προτείνουμε.

Είναι ένας open source client του YouTube που κάνει πολλά πράγματα καλύτερα από την επίσημη εφαρμογή, όπως μπλοκάρει τις διαφημίσεις, επιτρέπει τη λήψη των βίντεο και την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, και πολλά άλλα που κανονικά θα έπρεπε να πληρώσεις για να έχεις. Εννοείται ότι δεν είναι διαθέσιμο στο Google Play Store, αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από τη σελίδα του developer.

Σε καμιά περίπτωση δεν λέμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει το Youtube Vanced, ενώ δεν υποστηρίζει και σύνδεση με λογαριασμό Google. Ωστόσο, όμως, μπορείς να το κάνεις λίγο καλύτερο με τις συνδρομές. Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις τις συνδρομές σου από το Youtube μέσω αυτού του συνδέσμου.

Επιλέγεις μόνο το Youtube και θα δημιουργηθεί ένα zip αρχείο. Αποσυμπιέζοντάς το στη συσκευή σου θα βρεις ένα csv που ονομάζεται συνδρομές. Αυτό το ανεβάζεις στο Newpipe μέσω του σχετικού μενού και τόσο εύκολα έχεις τις συνδρομές σου στο Newpipe.

Μπλοκάρεται ο διπλασιασμός ταχυτήτων! Στον αέρα χιλιάδες συνδρομητές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.