Ο leaker Majin Bu δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες φωτογραφίες του μοντέλου που ισχυρίζεται ότι η Apple θα το προωθήσει ως iPhone 13 Pro. Μάλιστα, πρόκειται για την Rose Gold έκδοση. H εικόνα, συνοδεύεται από ένα σκίτσο του iPhone 13 Pro Max, το οποίο αναμένεται να μην παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από το iPhone 13 Pro.

iphone 13

Η εταιρεία δεν αναμένεται να εισάγει πολλές αλλαγές στη νέα σειρά και η αναβάθμιση της κάμερας λέγεται ότι είναι ένα από τα στοιχεία στα οποία η Apple θα ποντάρει για να κάνει το iPhone 13 το καλύτερο ίσως τηλέφωνο της χρονιάς.

Οι Pro εκδόσεις θα κάνουν το ντεμπούτο τους με έναν καλύτερο 6-element Ultra Wide lens με autofocus. Το iPhone 13 Pro αναμένεται να εξοπλιστεί με την τεχνολογία sensor-shift stabilization του iPhone 12 Pro Max όπως και με το telphoto module.

Από τη μπροστινή πλευρά, θα έχουμε και εδώ μια ανανέωση, με μικρότερη εγκοπή, ενώ οι συσκευές θα είναι συνολικά λίγο μεγαλύτερες σε πάχος, εξαιτίας των μεγαλύτερων μπαταριών. Τα νέα iPhones θα εξοπλιστούν με το νέο Apple A15 Bionic, LiDAR αισθητήρες και 120Hz ProMotion οθόνη, ενώ και 1TB χώρο στα Pro μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.