Ένα νέο report της Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) υπογραμμίζει τη σαφή επιτυχία της σειράς iPhone 12. Τα δεδομένα της CIPR δείχνουν ότι τα μοντέλα του iPhone 12 αντιπροσωπεύουν το 76% των νέων πωλήσεων iPhone συσκευών κατά τη διάρκεια της περιόδου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

iPhone 12 mini

Από τα νέα iPhone 12 μοντέλα, το απλό 6.1 ιντσών πήρε το μεγαλύτερο μερίδιο των νέων πωλήσεων iPhone στις ΗΠΑ, με ποσοστό 27%. Τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max αντιπροσωπεύουν από τη μεριά τους το 20% των νέων πωλήσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Το report της CIRP πιάνει και το iPhone 12 mini, τονίζοντας ότι η εν λόγω 5.4 ιντσών συσκευή κατάφερε να πάρει μόλις το 6% των συνολικών πωλήσεων iPhone τη περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον αναλυτή Mike Levin, κάτι τέτοιο οφείλεται στο γεγονός ότι το iPhone XR αγγίζει τα 499 δολάρια ενώ το iPhone 11 τα 599 δολάρια, που είναι πιο ελκυστικά για συγκεκριμένους αγοραστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.