Ένα από τα επόμενα foldable που θα κυκλοφορήσει η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είναι το Samsung Galaxy Z Flip 2. Όμως, φαίνεται ότι δεν θα το λανσάρει σύντομα, τουλάχιστον σύμφωνα με αναφορές από έγκυρες πηγές.

Ο γνωστός σε όλους μας Ross Young, τον Οκτώβριο αποκάλυψε ότι το Samsung Galaxy Z Flip 2 δεν θα ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy S21. Ανέφερε ότι η εταιρεία θα το λανσάρει την άνοιξη και πως ο ίδιος είναι εντυπωσιασμένος με τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η Samsung.

Τώρα, ο Young ανακοίνωσε ότι η εταιρεία αναβάλει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Flip 2 για το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή τουλάχιστον τρεις μήνες πίσω από την αρχική ημερομηνία. Ο ίδιος απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter είπε ότι η εξωτερική οθόνη του foldable smartphone θα είναι μεγαλύτερη από του Z Flip, αλλά μικρότερη από του Razr.

Εκτός από τον Ross Young, πληροφορίες για το Samsung Galaxy Z Flip 2 έδωσε και ο Ricciolo, – ένας leaker/tipster, δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω, αλλά έχει δημοσιεύσει διάφορες ακριβείς αναφορές – έκανε tease ότι το επόμενο 5G clamshell foldable smartphone της εταιρείας θα έχει στερεοφωνικά ηχεία.

https://twitter.com/Ricciolo1/status/1323591261308243970

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.