Ένα από τα επόμενα foldable που θα κυκλοφορήσει η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είναι το Samsung Galaxy Z Flip 2. Όμως, φαίνεται ότι δεν θα το λανσάρει σύντομα, τουλάχιστον σύμφωνα με αναφορές από έγκυρες πηγές.

Ο γνωστός σε όλους μας Ross Young, τον Οκτώβριο αποκάλυψε ότι το Samsung Galaxy Z Flip 2 δεν θα ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy S21. Ανέφερε ότι η εταιρεία θα το λανσάρει την άνοιξη και πως ο ίδιος είναι εντυπωσιασμένος με τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η Samsung.

Τώρα, ο Young ανακοίνωσε ότι η εταιρεία αναβάλει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Flip 2 για το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή τουλάχιστον τρεις μήνες πίσω από την αρχική ημερομηνία. Ο ίδιος απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter είπε ότι η εξωτερική οθόνη του foldable smartphone θα είναι μεγαλύτερη από του Z Flip, αλλά μικρότερη από του Razr.

Εκτός από τον Ross Young, πληροφορίες για το Samsung Galaxy Z Flip 2 έδωσε και ο Ricciolo, – ένας leaker/tipster, δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω, αλλά έχει δημοσιεύσει διάφορες ακριβείς αναφορές – έκανε tease ότι το επόμενο 5G clamshell foldable smartphone της εταιρείας θα έχει στερεοφωνικά ηχεία.

https://twitter.com/Ricciolo1/status/1323591261308243970

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.