Ως γνωστόν, για να παρακολουθήσουμε σειρές και ταινίες στο Netflix πρέπει να έχουμε σύνδεση στο internet. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσουμε επιλεγμένο περιεχόμενο της υπηρεσίας στο κινητό ή τον υπολογιστή και να το παρακολουθήσουμε offline.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται μόνο μέσω των εφαρμογών του Netflix για Android, iOS και Windows 10.

Κατέβασμα με την εφαρμογή για κινητό

Αρχικά, ανοίγουμε την εφαρμογή του Netflix και πηγαίνουμε στο “TV Shows” για τις σειρές ή το “Movies” για τις ταινίες.

Netflix Offline View

Στη συνεχεία, πηγαίνουμε στο “All Genres” και πατάμε στο “Available for Download”. Με αυτόν τον τρόπο θα δούμε όλο το διαθέσιμο προς λήψη περιεχόμενο του Netflix.

Το επόμενο βήμα είναι να βρούμε την ταινία ή τη σειρά που μας ενδιαφέρει. Εφόσον την εντοπίσουμε, πατάμε την καταχώρηση της και κάνουμε tap στο βελάκι του “Download”.

Netflix Offline View

Κατέβασμα με την εφαρμογή για Windows 10

Η διαδικασία λήψης από το app των Windows 10 είναι αρκετά παρόμοια. Πρώτα από όλα, κάνουμε κλικ στις τρεις γραμμές του μενού και μπαίνουμε στο “Available for Download”.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε τη σειρά ή την ταινία που θέλουμε, πατάμε την καταχώρηση της, και κάνουμε κλικ στο βελάκι του “Download”.

Netflix Offline View

Πώς βλέπω σειρές και ταινίες του Netflix offline

Για να δούμε τις ταινίες ή τις σειρές που κατεβάσαμε, στο κινητό πατάμε το κουμπί “Downloads”. Έτσι, μεταφερόμαστε στη λίστα με όλα τα κατεβασμένα βίντεο, από όπου επιλέγουμε ποιο θέλουμε να δούμε.

Αντίστοιχα, για να δούμε αυτήν τη λίστα στο app του Netflix στα Windows 10, κάνουμε κλικ στις τρεις γραμμές του μενού και μπαίνουμε στο “My Downloads”.

Netflix Offline View

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.