Η DJI είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, αν όχι η κυρίαρχος, στην αγορά των Drones. Μετά από αρκετές φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η κατασκευάστρια παρουσίασε επιτέλους το νέο DJI Mavic Air 2.

Το νεότερο μοντέλο της DJI έχει αρκετές βελτιώσεις στην αυτονομία και την κάμερα του, σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Αρχικά, η κάμερα του DJI Mavic Air 2 έχει αισθητήρα 48MP και κάνει binning στα 12MP προσφέροντας καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες.

Επιπλέον, ο αισθητήρας είναι μεγαλύτερος στα 1/2.3″, αλλά έχει 84° field of view και διάφραγμα f/2.8, όπως αυτός του Mavic Air. Σε επίπεδο εγγραφής, το drone έχει αντίστοιχες δυνατότητες με τον προκάτοχο του, αλλά μπορεί να καταγράφει επίσης 4K βίντεο στα 60fps και 8K Hyperlapse βίντεο.

To DJI Mavic Air 2 έχει βάρος 570 γραμμάρια, σε αντίθεση με τα 470 γραμμάρια του προηγούμενου μοντέλου. Η αύξηση του βάρους οφείλεται στη μπαταρία η οποία έχει χωρητικότητα 3.500mAh και προσφέρει 34 λεπτά πτήσης, σε σύγκριση με την 2.375mAh μπαταρία του Mavic Air που προσφέρει μόνο 21 λεπτά αυτονομία.

Η μέγιστη ταχύτητα που πιάνει το DJI Mavic Air 2 είναι τα 68.4km/h και πραγματοποιεί ανάβαση/κατάβαση με μέγιστη ταχύτητα 5m/s. Επιπλέον, το Mavic Air 2 υποστηρίζει out of the box το OcuSync 2.0 ένα χαρακτηριστικό που είδαμε στο Mavic Pro. Το OcySunc 2.0 βοηθά στην αξιοποίηση κάποιων πρόσθετων εξαρτημάτων και τη χρήση των DJI Goggles.

Το νέο επανασχεδιασμένο χειριστήριο έχει αυτονομία 240 λεπτά και είναι άνετο στο κράτημα. Επιπλέον, η νέα βάση επιτρέπει την ακόμα πιο εύκολο τοποθέτηση και σύνδεση του smartphone. Τέλος, οι ενσωματωμένες κεραίες βελτιώνουν σημαντικά την επικοινωνία του drone με το χειριστήριο.

Το DJI Mavic Air 2 κοστίζει 849 ευρώ, ενώ το “Fly More Combo” πακέτο ανεβάζει την τιμή στα 1.049 ευρώ. Για όποιον θέλει έξτρα μπαταρία, η DJI τις πουλάει προς 115 ευρώ τη μία. Τέλος, αν και το drone είναι διαθέσιμο προς πώληση, αυτή τη στιγμή στη σελίδα της εταιρείας τα πάντα είναι out of stock. Ωστόσο, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει να τον ενημερώσουν μέσω email όταν υπάρξει απόθεμα.

DJI Mavic Air 2 Official

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.