Πάντοτε προσπαθούμε να σου κάνουμε παρέα όλες αυτές τις ημέρες της καραντίνας, είτε προτείνοντάς σου σειρές να δεις, είτε γράφοντας άρθρα με εφαρμογές στο Android επί πληρωμή, που είναι εντελώς δωρεάν για λίγο για να κατεβάσεις. Σήμερα όμως, με τη βοήθεια του phonearena.com, αναφερόμαστε σε ορισμένου τίτλους παιχνιδιών που τα γραφικά τους είναι συγκριτικά καλύτερα από άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Call of Duty: Mobile – AndroidiOS

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το Call of Duty. Είναι το πιο δημοφιλές first person francise στο κόσμο και μόλις το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του και για mobile συσκευές, αποτέλεσε μια λαμπρή επιτυχία. Τα ρεαλιστικά γραφικά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει και πολλά features. Πολλαπλά game modes για να επιλέξεις, το καθένα με την δική του προσέγγιση στο γνωστό gameplay.

Asphalt 9: Legends AndroidiOS

Το Asphalt 9 είναι ένα ακόμη δημοφιλές παιχνίδι με καλά γραφικά σε σημείο που να αναρωτιέσαι πως τα smartphones έχουν γίνει τόσο ισχυρά στις μέρες μας. Αν και η οδήγηση απέχει από την πραγματικότητα. Παίζει να βρίσκεσαι πιο πολύ στον αέρα παρά να χρησιμοποιείς τα λάστιχα. Hyper cars, λεπτομερείς χάρτες και γενικώς έχει τα πάντα στο όνομα της διασκέδασης.

Metal Madness PvP AndroidiOS

Αλλά αν θέλεις ένα gameplay που να είναι λίγο Call of Duty λίγο Asphalt 9, τότε το  Metal madness PvP είναι αυτό που αναζητάς. Επέλεξε ένα όχημα και μπες στην αρένα όπου άλλοι παίκτες σε περιμένουν να σε κάνουν κομματάκια. Κέρδισε rewards, αναβάθμιση το όχημά σου και κάνε το πιο αποδοτικό και διασκεδαστικό.

Left to Survice AndroidiOS

Το Left to Survive αποτελεί ένα κλασσικό  zombie survival first-person shooter παιχνίδι. Αλλά υπάρχουν δυο ακόμη πράγματα που θα πρέπει να αναφερθούν και το κάνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν βαριέσαι τα zombies, οι άλλες παίκτες σίγουρα θα σε κάνουν να παλέψεις για την επιβίωσή σου. Και δεύτερον, υπάρχουν airborne missions. Η επίθεση εναντίον του εχθρού από το ελικόπτερο, είναι μια ωραία πινελιά. Και όλα αυτά, με γραφικά εξαιρετικά.

The Elder Scrolls: Blades Android iOS

Το εν λόγω παιχνίδι ξεχωρίζει με τα εξαιρετικά επίπεδα γραφικών και 3D μοντέλων που εύκολα μπορεί να ανταγωνιστεί τους τίτλους κονσολών. Το gameplay του Elder Scrolls είναι απλοποιημένο σε σχέση με άλλους τίτλους του franchise αλλά και πάλι θα μπορέσεις να βυθίσεις τον εαυτό σου στο φανταστικό κόσμο του Tamriel. Το εν λόγω παιχνίδι, έχει επίσης ένα PvP mode με το οποίο θα μπορείς να ανταγωνιστείς με άλλους παίκτες.

Warhammer 40,000: Freeblade AndroidiOS

Άλλο ένα παιχνίδι από ένα francise με πολλούς τίτλους. Το εν λόγω παιχνίδι στρατηγικής είναι ακόμη ένα το οποίο θα σου προσφέρει εξαιρετικά γραφικά. Η κίνηση γίνεται αυτόματα ώστε να μπορείς να εστιάσεις στην αποτελεσματική χρήση των όπλων.

ARK: Survival Evolved AndroidiOS

Το ARK είναι ένα παιχνίδι με έναν απίστευτα ανοιχτό κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δίνουν και παίρνουν και ξεκινάς το ταξίδι της επιβίωσης για φαγητό και ρούχα και προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς για να μείνεις ζωντανός.

Bright Memory AndroidiOS 

Όσον αφορά τα γραφικά, το Bright Memory είναι αριστούργημα. Έχει λεπτομέρειες που ξεπερνούν το επίπεδο της κονσόλας. Βασικά έχει γραφικά που θα συναντήσεις σε PC Games. Τι μεγαλύτερη απόδειξη θέλεις από το γεγονός ότι έχει ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις επεξεργαστή για να τρέχει. Αλλά ακόμη και αν έχεις ένα κορυφαίο smartphone θα πρέπει να γνωρίζεις δυο πράγματα. Πρώτον θα πρέπει να πληρώσεις και δεύτερον το gameplay είναι μόλις μιας ώρας σε διάρκεια. Αλλά θα το καταευχαριστηθείς.

Iron Blade: Medieval Legends RPG Android iOS

Το Iron Blade είναι ένα κλασσικό RPG. Και αν και πολλά παιχνίδια αυτού του τύπου υπάρχουν ήδη για τα smartphones, λίγα μοιάζουν τόσο καλά όσο το Iron Blade σε επίπεδο γραφικών. Τα διαφορετικά επίπεδα και οι αλλαγές μεταξύ των σκηνικών σε κάνουν να μην βαριέσαι το gameplay. Και καθώς ανεβαίνεις επίπεδο, έχεις πρόσβαση σε πιο ισχυρά όπλα.

Black Desert Mobile Android iOS

Τέλος, ένα MMORPG. Το Black Desert έχει εξαιρετικά γραφικά και σου προσφέρει επικές μάχες, ακόμη και αν υπάρχουν ελάχιστοι εχθροί. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ πέντε classes, καθεμιά με το δικό της μοναδικό στυλ και set δεξιοτήτων.  Το Black Desert χαρακτηρίζεται από ορισμένα αρνητικά των δωρεάν παιχνιδιών, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.