Αν και διαθέτουν πιστοποίηση IP68, η Apple προσπάθησε έντονα να προωθήσει τις δυνατότητες αντοχής στο νερό των νέων iPhones, τα οποία μπορούν να ξοδέψουν ως και μισή ώρα στα 2 μέτρα κάτω από το νερό και να επιβιώσουν ως και τα 4 μέτρα. Αν και η εργασία της Apple πάνω στα στεγανοποιητικά υλικά  είναι σαφώς καλύτερη, κάτι μας λέει ότι και τα προηγούμενα iPhone μοντέλα μπορούν να επιβιώσουν κάτω από τέτοιο βάθος, χωρίς την εγγύηση της Apple. Το iPhone 11 μπορεί να παραμείνει κάτω από 2 μέτρα βάθους και να επιβιώσει.

Τι καλύτερο από το να δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο στην πράξη, από το να πάρει ένα iPhone 11 και ένα iPhone 11 Pro και να το βάλει κάτω από το νερό, αλλά και σε μεγαλύτερα βάθη από αυτά που η εγγύηση της Apple επιτρέπει. Αυτό ακριβώς έκαναν τα δυο άτομα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο.  Περιττό να πούμε ότι το iPhone 11 Pro επιβίωσε στα 4 μέτρα για 30 λεπτά και όλα λειτουργούσαν κανονικά και μετά. Ωστόσο, στο iPhone 11 μόνο το ηχείο ακουγόταν κάπως περίεργα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σε επόμενη βύθιση, τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 μπόρεσαν να περάσουν την δοκιμασία αλώβητα και μετά την βύθιση για μισή ώρα στα 12 μέτρα, εκτός από το προαναφερθέν ηχείο που κάπως παράξενα ακουγόταν. Και αυτό όμως το πρόβλημα ξεπεράστηκε, όταν στέγνωσαν πλήρως.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.