Ένα γρήγορο άρθρο για έναν εύκολο τρόπο ενεργοποίησης της φραγής σε αριθμούς υψηλής χρέωσης. Συγκεκριμένα, ο χρήστης καλείται να στείλει τη λέξη STOP στο 1213 από κινητό Wind Q για να ενεργοποιηθεί η φραγή. Ακολούθως ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα που του αναφέρει τα εξής:

Wind

Η φραγή που ζήτησες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Για να ενεργοποιήσεις και πάλι τη λήψη SMS αυξημένης χρέωσης στείλε ΕΝ στο 1213 για να λαμβάνεις SMS από όλους τους πενταψήφιους αριθμού ή ΕΝ και τον συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό από τον οποίο  θέλεις να λαμβάνεις SMS.

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος.

Δείτε εδώ το Samsung Galaxy S23 Ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΔυστυχώς, τα Samsung Galaxy S23 δεν θα έχουν το UDR 2000 panel των 2.000 nits
Επόμενο άρθροΤέλος το iPhone SE – Το πείραμα φθάνει στο τέλος του
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.