Η Samsung, στη CES 2023, λάνσαρε ένα νέο panel για smartphones, το UDR 2000 ή Ultra Dynamic Range 2000, το οποίο φτάνει τα 2.000 nits φωτεινότητα. Κάποιοι θα πουν ότι τα iPhone 14 με οθόνη της Samsung πέρασαν αυτό το σημείο, αλλά πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα panel και όχι για panel μαζικής παραγωγής για χρήση σε συσκευές πολλών κατασκευαστών.

Αρκετοί είχαν ως πρώτη σκέψη ότι τα Samsung Galaxy S23 θα χρησιμοποιούν το UDR 2000 panel, τουλάχιστον το Ultra, παρόλο που σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και δημοσιεύσαμε πρώτοι εδώ στο Techmaniacs το ταβάνι για τα Galaxy S φέτος είναι τα 1.750 nits. Τη δική μας πληροφορία έρχονται να επιβεβαιώσουν πολλές πηγές.

Ο γνωστός leaker Ice Universe, ο οποίος συνήθως έχει δίκιο σε όσα αναφέρει, σημείωσε ότι για πρώτη φορά φέτος τα flagship της Samsung δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα iPhone. Αργότερα, ο tech guru Ahmed Qwaider επιβεβαίωσε την πληροφορία και σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι τα Samsung Galaxy S23 θα έχουν 1.750 nits φωτεινότητα.

Ακολούθως, ο Ice Universe τόνισε ότι είναι 100% βέβαιο πώς τα flagship smartphones, και ειδικά το Galaxy S23 Ultra, δεν θα πάρουν το νέο UDR 2000 panel. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα, για πρώτη φορά, το κορυφαίο flagship της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας να μην έχει το κορυφαίο δικό της panel.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.