Η νέα διαρροή από το στρατόπεδο της Nokia, ίσως μας δείχνει το Nokia 1. Σύμφωνα με τις φήμες η συσκευή θα είναι το πιο προσιτό τηλέφωνο της HMD, με τιμή γύρω στα €80 και κυκλοφορία κάπου στον Μάρτιο.

Οι φήμες το θέλουν να θυμίζει αρκετά το Nokia 2, με IPS LCD οθόνη, ενώ στο εσωτερικό περιμένουμε 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και πλάτη από πολυκαρβονικό πλαστικό.

Αναφορές θέλουν την συσκευή να τρέχει Android Go, που είναι μια έκδοση του λειτουργικού, παραμετροποιημένη έτσι ώστε να τρέχει σε συσκευές με πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά. Το Nokia 2 από την άλλη τρέχει το πλήρες λειτουργικό.

Οι δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν αισθητές διαφορές μεταξύ τους, οπότε πιθανότατα ούτε η HMD έχει καταλήξει στον τελικό σχεδιασμό. Αν οι διαρροή είναι πραγματική, τότε πιθανότατα θα δούμε το Nokia 1 να ανακοινώνεται στην MWC 2018.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.