Τα έχουμε ξαναπεί, το επερχόμενο Unpacked event της Samsung θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κάνει η εταιρεία. Περιμένουμε να δούμε πολλά προϊόντα και ο Evan Blass μας ενημέρωσε μέσω email για κάποια από αυτά. Οι εικόνες είναι “pixelated” εκδόσεις επίσημου προωθητικού υλικού, αλλά μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το τι βλέπουμε.

Σε ένα email με τίτλο “Oh, Sammy” και σχόλιο “The games people play…”, ο Evan Blass παρουσιάζει με σειρά όπως τα βλέπουμε στο καρουζέλ ακριβώς από κάτω: τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 μαζί, τα δύο foldable smartphone το κάθε ένα στη δική του προωθητική φωτογραφία, το Galaxy Ring, πιθανώς το Galaxy Watch Ultra, και μία προωθητική εικόνα που περιέχει όλα τα προϊόντα, μαζί με το Galaxy Watch 7.

Έχουμε μάθει πολλά για τα προϊόντα που θα δούμε στο Unpacked event και αναμένεται σε λιγότερο από έναν μήνα να κυκλοφορήσουν τα γνωστά μαζικά leaks από τις συνήθεις έγκυρες πηγές, που δεν αφήνουν τίποτα κρυφό. Σε κάθε περίπτωση, σε έναν μήνα, έναν μήνα και κάτι, η Samsung θα αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6, Ring, Watch Ultra, Watch 7, και άλλα προϊόντα. Μείνετε συντονισμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.