Σε ένα μήνα, και κάτι, η Samsung θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο Unpacked event που έχει κάνει ποτέ. Τα αστέρια της εκδήλωσης είναι τόσα πολλά, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, που μπορούμε να πούμε ότι θα σχηματίσουν γαλαξία – ας κάνουμε και κανένα λογοπαίγνιο. Δύο από τα αστέρια, λοιπόν, θα είναι τα Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6.

Έχουμε δει πολλά leaks, αλλά μέχρι τώρα κανένα δεν αποκάλυπτε το design τους, τουλάχιστον όχι πλήρως. Ευτυχώς, η Samsung έκανε το θαύμα της και μας έδωσε το design των δύο επερχόμενων foldable στο πιάτο. Η φάση είναι κλασική, κάποιος βιάστηκε και έβγαλε live προωθητική εικόνα πριν την ώρα της. Προφανώς και έγινε “κατά λάθος”, τι εννοείς;

Η εικόνα επιβεβαιώνει όσα γνωρίζουμε. Το Samsung Galaxy Z Flip 6 έχει την ίδια εξωτερική οθόνη σε σχήμα φακέλου, αν και η εταιρεία αυτή τη φορά έκανε τους προστατευτικούς δακτύλιους των καμερών να έχουν το ίδιο χρώμα με το πλαίσιο και το σώμα του αναδιπλούμενου. Και αυτά είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο clamshell, αυτό καθαυτό.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει μικρότερο μεντεσέ με μικρότερο προφίλ καλύμματος και πιο μεγάλο module καμερών με μεγαλύτερους αισθητήρες, πιθανώς. Τα δύο foldable smartphone έχουν πλέον boxy design και φαίνεται ότι είναι πιο λεπτά από τους προκατόχους τους. Με βάση ό,τι βλέπουμε, θα δούμε αναβαθμίσεις στις κάμερες.

Δυστυχώς, η εικόνα δεν δείχνει το εσωτερικό τους, ούτε την εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 6. Ωστόσο, ο σχεδιασμός επιβεβαιώνει παλαιότερες διαρροές που λένε ότι θα έχει λεπτότερα περιμετρικά bezels και μικρότερη καμπύλη στις γωνίες που θα αυξήσουν πολύ τον ωφέλιμο χώρο. Τέλος, η τσάκιση ίσως έχει βελτιωθεί, αλλά θα πρέπει να έχει γίνει πολύ δουλειά στον μεντεσέ.

Samsung Galaxy Z Fold Flip 6 Leaks by company

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.