Σύμφωνα με τις πηγές μας, οι οποίες δεν έχουν πέσει έξω έως τώρα, η Samsung δεν θα παίξει το παιχνίδι των Ultra στα smartwatch, αλλά θα κυκλοφορήσει το premium Galaxy Watch X – σε αντίθεση με όλα τα leaks που έχουμε δει.

[Αποκλειστικό] Μάθαμε τα πάντα για όσα έρχονται στο επόμενο Unpacked της Samsung

Ανάμεσα στα ονόματα που είδαμε όλον αυτόν τον καιρό, έπαιξε και το Galaxy Watch 7 Ultra, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να ισχύει. Βέβαια, πολλά μπορεί να παίζουν και δεν θα μάθουμε τι ισχύει μέχρι το λανσάρισμα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναφέρουμε ότι το επερχόμενο Galaxy Watch της Samsung πέρασε από σελίδες πιστοποιήσεων και η εμπορική του ονομασία φαίνεται να περιλαμβάνει το Ultra και όχι το X.

Το Galaxy Watch Ultra, αν τελικά λέγεται έτσι, έχει αριθμό μοντέλου SM-L705F. Αυτή η παραλλαγή αναφέρεται με συνδεσιμότητα σε δίκτυα κινητής. Η καταχώρησή της στην FCC αποκάλυψε ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 10W.

Είτε λέγεται Samsung Galaxy Watch X, είτε Ultra, το premium smartwatch της νοτιοκορεάτικης εταιρείας έχει ορθογώνια κάσα με στρογγυλή οθόνη, είναι 10ATM, και έχει αυτονομία μπαταρίας έως 100 ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.