Σε ένα μήνα, και κάτι, η Samsung θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο Unpacked event που έχει κάνει ποτέ. Τα αστέρια της εκδήλωσης είναι τόσα πολλά, που δεν ξέρεις πιο να ξεχωρίσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα smartwatch που θα δούμε στο event, τα Samsung Galaxy Watch 7 και Ultra.

Το flagship έξυπνο ρολόι της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, το Ultra, είναι μοντέλο των 47mm και έχει τετράγωνο σώμα με στρογγυλή οθόνη, ενώ χρησιμοποιεί νέο ισχυρό πενταπύρηνο 3nm επεξεργαστή, τον οποίο θα δούμε και στα Watch 7.

Η οθόνη του Samsung Galaxy Ultra είναι στις 1.5 ίντσες και έχει μέγιστη φωτεινότητα 3.000nits, η μπαταρία του είναι 590mAh, έχει 32GB αποθηκευτικό χώρο, είναι 10ATM και MIL-STD-810H, διαθέτει το Quick Button, και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα.

Τα Galaxy Watch 7 είναι δύο μοντέλα στα 40mm και 44mm, το μικρό έχει μπαταρία 300mAh και το μεγάλο 425mAh, και τα δύο είναι 5ATM και MIL-STD-810H, και αναμένεται να έχουν μεγάλη αυτονομία. Μαζί τους, θα κάνει ντεμπούτο και το πρώτο Galaxy Watch FE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.