Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά benchmark για το Samsung Galaxy Z Fold 6, που δείχνουν την απόδοση της συσκευής με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3. Αυτό είναι αυξάνει τις προσδοκίες των οπαδών της σειράς για ίση αντιμετώπιση σε όλες τις αγορές, καθώς το μοντέλο των ΗΠΑ (SM-F956U) διαθέτει το ίδιο SoC. Πρόσφατα, benchmark για μια ευρωπαϊκή μονάδα (SM-F956B) εμφανίστηκαν στη βάση δεδομένων Geekbench, επιβεβαιώνοντας ότι και αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται από Snapdragon.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι το πιο προσιτό Galaxy Z Fold FE θα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό Snapdragon και Exynos, ανάλογα την αγορά. Ωστόσο, αναφορές δείχνουν ότι το flagship Galaxy Z Fold 6 θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά επεξεργαστές Snapdragon παγκοσμίως, ένας ισχυρισμός που υποστηρίζεται από την πρόσφατη καταχώρηση του Geekbench. Η συγκεκριμένη μονάδα διέθετε 12GB RAM και πιθανώς είναι η βασική παραλλαγή του foldable.

Μένει να δούμε αν θα είναι διαθέσιμες επιπλέον επιλογές RAM, καθώς δεν έχουν προκύψει ακόμη στοιχεία για μοντέλο με 16GB. Θεωρούμε πολύ πιθανή την ύπαρξη τουλάχιστον μιας τέτοια έκδοση, του Samsung Galaxy Z Fold 6, καθώς το φθηνότερο Z Fold FE φημολογείται ότι θα έχει επίσης 12GB RAM.

Όσον αφορά το λογισμικό, αναμένεται ότι το Galaxy Z Fold 6 θα κυκλοφορήσει με One UI 6.1 ή πιθανώς 6.1.1 βασισμένο σε Android 14. Η Samsung λογικά θα δεσμευτεί να παρέχει επτά χρόνια υποστήριξης για αυτήν τη συσκευή, ευθυγραμμιζόμενη με την προσέγγισή της στις ενημερώσεις λογισμικού για άλλες κορυφαίες συσκευές όπως αυτές στη σειρά S24.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ οι βαθμολογίες μεταξύ των αμερικανικών και ευρωπαϊκών μονάδων ενδέχεται να διαφέρουν σε αυτό το στάδιο, αυτές οι διακυμάνσεις δεν είναι απαραίτητα ενδεικτικές των τελικών διαφορών απόδοσης. Παράγοντες όπως οι ρυθμίσεις λειτουργίας απόδοσης μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα αποτελέσματα σε preview units.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.