Κατά τη διάρκεια του Developer Conference Keynote, η Samsung αναμένεται να προβεί σε μια πρώτη αναφορά στο design του αναδιπλούμενου smartphone της με εικόνες και φυσικά με πλούσιες πληροφορίες τις οποίες το techmaniacs.gr θα μεταδώσει μέσα από τις σελίδες του.

Γιατί όμως η Samsung να παρουσιάσει κάτι που απέχει ακόμη αρκετά από την επίσημη κυκλοφορία του; Όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή: Σε αντίθεση με τα άλλα flagship προϊόντα μας, το αναδιπλούμενο smartphone είναι ένα εντελώς καινούργιο concept τόσο όσον αφορά το design και την εμπειρία του χρήστη, που απαιτεί μια εντελώς καινούργια και διαφορετική προσέγγιση. Πριν το διαθέσουμε στην αγορά, θα πρέπει να μοιραστούμε με τους developers τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και να ακούσουμε την άποψή τους για τη συσκευή. 

Δίνοντας ένα preview της συσκευής στους developers, η Samsung θα μπορέσει να προχωρήσει την ανάπτυξη του interface, ενός UI που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Εξάλλου, η εταιρεία θέλει να προηγηθεί έναντι του ανταγωνισμού. Ήδη, πολλές άλλες εταιρείες ετοιμάζουν και αυτές τις προτάσεις τους. Να σημειωθεί, ότι λέγεται πως θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μόνο εικόνες της συσκευής και όχι κάποιο prototype.

To event ξεκινάει στις 8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το Galaxy J4 Core, το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung
Επόμενο άρθροXiaomi Mi 8 και Pocophone F1: Πάρε τα τώρα σε χαμηλότερη τιμή εν όψη 11.11
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.