Το 11.11 είναι η μεγάλη γιορτή καταναλωτών της Κίνας και οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει για να ζεστάνουν το κοινό. Μαζί με τις προσφορές έχουμε και μια σειρά από προωθητικές ενέργειες, που περιλαμβάνουν διαγωνισμούς, μέσα από τους οποίους θα μπορούμε να κερδίσουμε κουπόνια για περαιτέρω εκπτώσεις. Μέσα στις προσφορές βρήκαμε και τα Xiaomi Mi 8 και Pocophone F1, που είναι μέσα στα bestsellers για την χρονιά που διανύουμε. Η αποστολή πρέπει να γίνεται με Priority Line για να αποφεύγουμε το πέρασμα από το τελωνείο.

Xiaomi Mi 8

Συνεχίζουμε με το Xiaomi Mi 8, που έρχεται στα €325. Η συσκευή έρχεται με οθόνη 6.21 ινστών, τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης FHD+. Στο εσωτερικό έχουμε τον πανίσχυρο Snapdragon 845 μαζί με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Φωτογραφικά έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με έναν αισθητήρα 12MP πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8 (που έχει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας) και έναν 12MP πίσω από τηλεφακό 2Χ διαφράγματος f/2.4. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 20MP με φακό διαφράγματος f/2.0. Η συσκευή έχει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3400mAh.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Mi 8

Xiaomi Pocophone F1

Το Xiaomi Pocophone F1 είναι μια από τις συσκευές που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση φέτος, αφού συνδυάζει πολύ χαμηλή τιμή και χαρακτηριστικά ναυαρχίας. Το βρίσκουμε στα €273 μόνο, για την έκδοση των 128GB, που είναι εξαιρετική τιμή. Η συσκευή έρχεται με οθόνη IPS LCD στις 6.18 ίντσες και ανάλυση 1080×2246. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον πανίσχυρο Snapdragon 845, μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στο κομμάτι της φωτογραφίας έχουμε διπλή κάμερα με αισθητήρα 12MP με φακό διαφράγματος f/1.9 και έναν δεύτερο στα 5MP, με φακό διαφράγματος f/2.0, που χρησιμοποιείται για υπολογισμό βάθους πεδίου. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 20MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/2.0. Η συσκευή υποστηρίζει face unlock και ξεκλείδωμα με το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Η μπαταρία της είναι στις 4000mAh και τρέχει Android 8.1.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Pocophone F1 

Βρείτε εδώ τη σελίδα του 11.11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.