Κατά τη διάρκεια του Developer Conference Keynote, η Samsung αναμένεται να προβεί σε μια πρώτη αναφορά στο design του αναδιπλούμενου smartphone της με εικόνες και φυσικά με πλούσιες πληροφορίες τις οποίες το techmaniacs.gr θα μεταδώσει μέσα από τις σελίδες του.

Γιατί όμως η Samsung να παρουσιάσει κάτι που απέχει ακόμη αρκετά από την επίσημη κυκλοφορία του; Όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή: Σε αντίθεση με τα άλλα flagship προϊόντα μας, το αναδιπλούμενο smartphone είναι ένα εντελώς καινούργιο concept τόσο όσον αφορά το design και την εμπειρία του χρήστη, που απαιτεί μια εντελώς καινούργια και διαφορετική προσέγγιση. Πριν το διαθέσουμε στην αγορά, θα πρέπει να μοιραστούμε με τους developers τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και να ακούσουμε την άποψή τους για τη συσκευή. 

Δίνοντας ένα preview της συσκευής στους developers, η Samsung θα μπορέσει να προχωρήσει την ανάπτυξη του interface, ενός UI που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Εξάλλου, η εταιρεία θέλει να προηγηθεί έναντι του ανταγωνισμού. Ήδη, πολλές άλλες εταιρείες ετοιμάζουν και αυτές τις προτάσεις τους. Να σημειωθεί, ότι λέγεται πως θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μόνο εικόνες της συσκευής και όχι κάποιο prototype.

To event ξεκινάει στις 8.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.