Το τελευταίο και πιο πρόσφατο teaser της OnePlus για το OnePlus 6 μας προετοιμάζει για μια κάμερα, η οποία θα είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Η OnePlus αναμένεται να αποκαλύψει το OnePlus 6 σε λίγες ημέρες με τη συσκευή να αναμένεται να εξοπλιστεί με ορισμένα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά και με ένα νέο σύστημα διπλής κάμερας. Σύμφωνα με ένα νέο teaser της OnePlus, η εταιρεία εμφανίζεται να έχει απόλυτη αυτοπεποίθηση για τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής της.

Το εν λόγω teaser καλεί τους χρήστες του Twitter να ταιριάξουν τις τέσσερις φωτογραφίες με τις αντίστοιχες συσκευές,  Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9, Apple  iPhone X και φυσικά με το OnePlus 6. Δεν πρόκειται για τυχαίες επιλογές, θεωρούνται αντίθετα ως τα καλύτερα camera smartphones της αγοράς. Συνήθως, οι φωτογραφικές ικανότητες των συσκευών της OnePlus είναι υποδεέστερες έναντι του ανταγωνισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο θα αλλάξει φέτος.

Το επερχόμενο smartphone, αναμένεται να καταφθάσει με έναν κύριο αισθητήρα των 20MP, με f/1.7 aperture. Φυσικά, θα συνοδεύεται και με έναν δευτερεύον των 16MP. Δεν γνωρίζουμε όμως τι είδους φακός θα είναι, ωστόσο μάλλον προσβλέπουμε σε έναν telephoto.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλα καθε χρόνο τα ιδια λεει…εύχομαι φέτος να το πετύχει γιατι ειναι το μονο που με κραταει μακριά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.