Η Microsoft διέθεσε τον source code του αρχικού Windows File Manager που είχε κάνει το ντεμπούτο του πριν από 28 ολόκληρα χρόνια. Έχοντας κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε Windows 3.0, ο  File Manager αποτελούσε τον αντικαταστάτη για την διαχείριση αρχείων μέσω του MS-DOS και επέτρεπε στους Windows χρήστες να αντιγράψουν, μετακινήσουν, διαγράψουν και να αναζητήσουν αρχεία. Μπορείς να κάνεις compile τον source code που η Microsoft έχει διαθέσει και να τρέξεις το app στα Windows 10.

Ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος στο GitHub και διατηρείται από τον βετεράνο της Microsoft, τον Craig Wittenberg. Ο Wittenberg αντέγραψε τον κώδικα από τα Windows NT 4 το 2007. Αν είστε φαν του Windows File Manager μπορείτε να κατεβάσετε το app από το Github.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.