Η Apple ανακοίνωσε πριν λίγο τις 36 χώρες, στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Αυτές οι χώρες θα λάβουν την συσκευή μέσα στον Οκτώβριο και η χώρα μας είναι μέσα σε αυτές.

iphone 6

Συγκεκριμένα, η πολυπόθητη συσκευή της Apple θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου!

Συγκεκριμένα η πλήρης λίστα με τις χώρες έχει ως εξής

  • Παρασκευή, 17η Οκτωβρίου: Κίνα, Ινδία, και το Μονακό
  • Πέμπτη 23η Οκτωβρίου: Ισραήλ
  • Την Παρασκευή, 24η Οκτωβρίου: Τσεχική Δημοκρατία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, τη Γροιλανδία, τη Μάλτα, την Πολωνία, Ρεουνιόν, και τη Νότια Αφρική
  • Την Πέμπτη 30 Οκτώβρη: Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
  • Παρασκευή, 31 του Οκτώβρη: Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Ελλάδα, Γκουάμ, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, το Κοσσυφοπέδιο, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Μακάο, τα Σκόπια, το Μεξικό, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, τη Νότια Κορέα, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία​​, την Ουκρανία, και Ταϊλάνδη

Καλό θα ήταν οι λάτρεις τις εταιρίας λοιπόν, να βάλουν μερικά χρήματα στην άκρη, γιατί έχουν λιγότερο από 20 μέρες για να συγκεντρώσουν τα χρήματα που ζητάει η Apple για την συσκευή!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.