Η ΕΕΤ έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση την τροποποίηση του Κανονισμού Γενικών Αδειών που πρέπει να τηρεί κάθε πάροχος που θέλει να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούν την

  • α) την εισαγωγή εναλλακτικών τρόπων αποστολής ενημερώσεων προς τους καταναλωτές,
    πέραν του γραπτού μηνύματος (SMS)
  • β) αποσαφήνιση/εξειδίκευση υφιστάμενων και εφαρμογή νέων ρυθμίσεων για την ενίσχυση
    της προστασίας των καταναλωτών.
  • γ) προσαρμογή βάσει έκδοσης του ν. 5179 «Αναδιοργάνωση του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου»
    και του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης», ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μετονομασία του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου σε Ανώτερη Σχολή Καλών Τεχνών Μαρμαροτεχνίας Πανόρμου Τήνου και αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας της, ρυθμίσεις για το πρόγραμμα στήριξης οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα και λοιπές διατάξεις.» (Α’26).

Ανακοίνωση Starlink – Η τελευταία διορία για δωρεάν εξοπλισμό

Σε ένα εδάφιο του εν λόγω κανονισμού αναφέρεται η προσθήκη ενός νέου όρου, η οποία δεν επιτρέπει την επιβολή τέλους μεταβίβασης. Συγκεκριμένα: «Δεν επιτρέπεται η επιβολή τέλους για τη μεταβίβαση υφιστάμενης σύνδεσης από έναν συνδρομητή σε άλλον.»

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.